Per Ove tenkte han skulle få en og annen artist til å spille på låven. Det ble til 37 konserter og publikumssuksess

Per Ove Hagestuen på Arnemoen Gard hadde planer om tolv arrangement i kulturlåven på Kjønnås dette året.

Ildesjel: Per Ove Hagestuen starta med konserter på låven med bakgrunn i sin store lidenskap for musikk. Det ble større enn han trodde. Nå kan han se tilbake på en sesong med hele 37 konserter.  Foto: Ole Magnus Røen.

Arnemoen Gard har blitt en intim konsertscene med god lyd, hyggelig atmosfære og med et variert og spennende program, slik vi ønsket.

Per Ove Hagestuen
Nyheter

Status for årets sesong viser 37 konserter fordelt på 21 arrangement.

En genuin musikkinteresse gjorde at Per Ove Hagestuen ville gjøre noe ut av hobbyen sin. Det var bakgrunnen for å bygge opp sitt eget kultursted. Første konsert på Arnemoen Gard ble arrangert sommeren 2016, for å markere at det var 100 år siden Per Oves oldefar kjøpte garden. Siden har det utviklet seg til å bli et ettertraktet konsertsted, både for artister og publikum.