Rock-Ola til scenen

Radio Tri gjenoppstår, og Vinstra musikklag slår på stortromma

Musikklaget setter opp en spesialskrevet forestilling i Vinstrahallen.

Programledere: Geir Teigøyen og Bjørn Ulekleiv skal skrive manus og være programledere under Radio Tri Live.  Foto: Ole Magnus Røen

Nyheter

På 90-tallet hadde parhestene Bjørn Ulekleiv og Geir Teigøyen stor suksess på Radio Tri, med sin programserie Rock-Ola. Der spilte de musikk fra 60-tallet, krydret med historier og opplysninger om band og artister. Nå gjenoppstår Radio Tri på scenen i april, under navnet Radio Tri Live.

Vinstra Musikklag har allerede startet øvingene, under sin dirigent Pål Martin Enstad Hansen. Arrangementene til musikken er spesialskrevet av en kamerat fra Liverpool, som gikk sammen med Enstad Hansen på LIPA-skolen.