Sogneprest Jens Petter Ous: – Fortsett med å se hverandre

Å se hvordan ungdommene har omfavna hverandre, har vært en sterk opplevelse for sogneprest Jens Petter Ous.

I en tøff tid: Sogneprest Jens Petter Ous sitter igjen med mange tanker og inntrykk etter den tøffe tida hele lokalsamfunnet har vært igjennom. Og sorgprosessen er ikke over. – Vi har sett konturene av et varmere samfunn. Vi må fortsette å ta vare på hverandre og se hverandre, sier Ous.   Foto: Tone Sidsel Sanden.

Nyheter

Han sitter inne på kontoret sitt i Øvergate på Vinstra. For tre uker sida satt han på samme sted politibilen kjøre forbi med fulle sirener. Like etter kom telefonen: Det har skjedd et drap på Vinstra. Som prest ble han raskt en del av kommunens kriseteam. Først og fremst kom han tett på de to familiene som var ramma og fikk føle deres sorg og smerte. Men denne tragiske hendelsen fikk hele lokalsamfunnet til å reagere.