Vinstra samvirkelag del 3

Da det ble for trangt i Nedregate

Vinstra Samvirkelag bygde på og bygde på i Nedregate, men de måtte også leie lokaler i gata.
Nyheter

I del 2 av historien til Vinstra Samvirkelag parkerte vi i 1960. Og bokstavelig talt ble også behovet for parkering årsaken til kroken på døra for samvirkelagsdriften sentralt i Nedregate på Vinstra.

Samvirkelaget og tv-sender

60-tallet medførte tekniske nyvinninger som gjorde store utslag i samfunnet og handelen. I 1960 ble bilsalget sluppet løs, og de påfølgende åra fikk vi fjernsyn, kjøleskap, frysere og vaskemaskiner. Dette var varer som krevde stor plass. Styrer Brovoll fikk ved dugnad blant de ansatte revet nabobygget ”Løvmo”, som ble fraktet til Fefor og satt opp som hytte for betjeningen ved samvirkelaget. Og nytt bygg over to etasjer med full kjeller og heis kom på plass på Løvmo-tomta som samvirkelaget kjøpte.