Er hun den hyggeligste butikkansatte i Norge?

Jorunn Andreassen hos Kiwi Harpefoss er blant de ti hyggeligste butikkansatte i hele landet.

Jorunn Andreasen har jobbet i daglivarebransjen i 28 år.  Foto: Tor Larsen

Nyheter

Det har seg nemlig slik at ukebladet Hjemmet, med rundt 400 tusen ukentlige lesere, via sin facebookside oppfordret leserne å komme med navn på en butikkansatt som de syntes fortjente en ekstra påskjønnelse. Av alle forslag som kom inn fra hele landet, var Jorunn på Kiwi Harpefoss blant de ti på topp.


25 000 arbeidstimer gjenstår på det 5500 kvadratmeter store Biltema-bygget

Biltemas butikk i Lomoen på Vinstra skal stå ferdig neste sommer. Opp mot 40 arbeidsfolk vil være i aksjon, før det 5500 kvadratmeter store bygget åpnes i juli.

 

En stor ære

- Jeg aner ikke om jeg vinner og jeg aner ikke hva premien er. For meg er det å bli nominert mer enn godt nok. Det er først og fremste en stor ære. Samtidig ser jeg på nominasjonen som en bekreftelse på at jeg er et godt medmenneske, sier Jorunn da Dølen stakk innom Kiwi på Harpefoss for et besøk.