Kamerater starter nytt mediebyrå på Vinstra

Tre kamerater midt i 20-åra er på vei til å danne et nytt mediebyrå på Vinstra. Målet for SH Media er å bli en seriøs aktør i Oppland og Hedmark innen foto- og videoproduksjon.

Disse tre kameratene danner i disse dager mediebyrået SH Media på Vinstra. Fra venstre Pål Martin Enstad Hansen, Fredrik Sandbakken og Thomas Holten Enstad  Foto: Ole Magnus Røen

Nyheter

De tre har slått seg til midt i Nedregate, og har store planer og mål for bedriften. Fredrik Sandbakken, Pål Martin Enstad Hansen og Thomas Holten Enstad har alle utdannelse innen feltene de nå skal satse på. Sandbakken er utdannet grafisk designer, og har drevet sitt firma Sandbakken Design i flere år. Enstad Hansen er utdannet musiker, og har lang erfaring innen film og foto. Holten Enstad er utdannet web-utvikler. De tre kameratene mener at alt ligger til rette for å lykkes med satsingen.