«Ingen» ville møte ordføreren da han reiste ut for å treffe bygdefolket, men Fossmo gir ikke opp

Ordfører Arne Fossmo har dratt i gang et nytt tilbud, der målet er å dra ut fra kontoret for å møte folk. Første forsøk ble ingen suksess, men snart prøver han til igjen.

Ordførermøte: Ordfører Arne Fossmo (t.h.) og næringssjef Frode Martinsen møtte opp i Innovasjonssenteret forrige uke for å møte folket, men ingen fra folket møtte opp for å møte ordføreren. Unntaket var Brede Holdbrekken (i midten) som stakk innom for å være nysgjerrig, som han selv sa det.   Foto: Ole Maurits Nybakken.

Nyheter

Et par timer en dag hver måned legger Fossmo bort møteplaner, avtaler og tastaturet på Pc’en og drar ut på bygda for å møte ringbyggingene. Han kaller det «møt ordføreren». Dette er ment som et såkalt lavterskeltilbud om å møte kommunens øverste folkevalgte utenfor rådhuset dørstokk.


André Stenumgård slutter som daglig leder i Fjøssystemer. Overlater roret til en annen midtdøl

Øivind Skurdal tar over som daglig leder for Fjøssystemer AS. Han kommer fra jobben som daglig leder i Dialecta.

 

Ikke "farlig"

 Første forsøk var sist tirsdag, da ordføreren var annonsert å treffe på Innovasjonssenteret i Vålebrua. En halvtime senere var det en kar innom, og noe senere kom det en til. Fossmo og næringssjef Frode Martinsen ble for det meste alene, men Fossmo gir ikke opp så lett.