«Ingen» ville møte ordføreren da han reiste ut for å treffe bygdefolket, men Fossmo gir ikke opp

Ordfører Arne Fossmo har dratt i gang et nytt tilbud, der målet er å dra ut fra kontoret for å møte folk. Første forsøk ble ingen suksess, men snart prøver han til igjen.

Ordførermøte: Ordfører Arne Fossmo (t.h.) og næringssjef Frode Martinsen møtte opp i Innovasjonssenteret forrige uke for å møte folket, men ingen fra folket møtte opp for å møte ordføreren. Unntaket var Brede Holdbrekken (i midten) som stakk innom for å være nysgjerrig, som han selv sa det.   Foto: Ole Maurits Nybakken.

Nyheter

Et par timer en dag hver måned legger Fossmo bort møteplaner, avtaler og tastaturet på Pc’en og drar ut på bygda for å møte ringbyggingene. Han kaller det «møt ordføreren». Dette er ment som et såkalt lavterskeltilbud om å møte kommunens øverste folkevalgte utenfor rådhuset dørstokk.