«Stormor» som hjelper alle

Liv Stormorken har hele 250 navn på lønningslista si. Men for bare noen år tilbake var lista på 500 navn. Som leder i Ringebu avløserlag har hun sett, det hun kaller, en trist utvikling i landbruket.

«Stormor» og leder: Liv Stormorken hadde betydelig flere på lønningslista for noen år tilbake, enn hun har i dag. Men fortsatt har hun 250 navn er Ringebu avløserlag fortsatt en stor organisasjon.   Foto: Ole Maurits Nybakken

Da jeg begynte i jobben var det 350 medlemmer i avløserlaget.

Liv Stormorken
Nyheter

Liv Stormorken kom kjørende med flyttelass fra Alvdal utpå vårsida 1985 og flyttet til Fåvang. Liv ønsket seg tilbake til dalen og søkte den ledige jobben som daglig leder i avløserlaget. Som opprinnelig kvamvær fra gard sør i gardvegen var Liv rett dame på rett plass.