Vegard fra Ringebu forsvarer noen av landets mest tungt belasta kriminelle: - Jeg føler jeg sitter på riktig side av bordet

Vegard Aaløkken taler de siktedes sak i retten.

Forsvareren: Adokat Vegard Aaløkken er forsvarer for mange av landets mest tungt belasta kriminelle. I 2017 var han forsvarer for en av de tiltalte i saken som omhandlet ran og drapet på Egil Tostrup Bråten, som skjedde i 2002.   Foto: Berit Roald/NTB scanpix

Jeg prøver å prate dialekt og er kanskje spesielt bevisst på det i rettssalen. Det er bra for saken, tenker jeg. Det kan oppleves mer ekte å holde på dialekta.

Vegard Aaløkken
Nyheter

54-åringen fra Ringebu sitter på kontoret sitt i Oslo. Her driver han advokatfirmaet Andenæs, Aaløkken, Veum. For tida er Aaløkken involvert som forsvarsadvokat for en dommer ved Oslo tingrett som er sikta for besittelse av overgrepsmateriale mot barn.