Ny MGR-leder Roger Skansgård: - Ting må prøves i praksis også, for å sjekke om teorien fungerer.

Han starter for fullt i jobben som leder for Midt-Gudbrandsdal Renovasjon ved påske, men allerede er Roger Skansgård i gang med «tilvenning».

Gradvis overgang: Roger Skansgård har så vidt kommet i gang med tilvenningen i den nye jobben, først ved påsketider tar han over stillinga som leder i Midt-Gudbrandsdal Renovasjonsselskap. Foto: Silje Josten Lien 

Nyheter

I april pensjonerer renovasjonssjef Gøran Løkken seg. Stillinga overtar Roger Skansgård, som er alt annet enn ukjent med kommunal sektor og MGR sin vertskommune, Ringebu. Byggingeniøren begir seg like fullt ut i (delvis) ukjent farvann.

– Hvorfor akkurat denne jobben?

– Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt og så på det som interessant. Det er et spennende fagfelt, det skjer ting hele tida. Før var søppel søppel, nå er det mer foredling, det er gjenbruk av ressurser.