Ulykka som endra Stines livsveg

Stine var 21 år og hadde ønsker og drømmer for framtida. Hun var i starten på livet. Så smalt det, og vegen ble brått en annen.

Omveltningen: Stine Smidesang måtte starte helt på nytt, etter bilulykka hun var med i 14. august 2010. Bestevenninna Stine Marie Nymoen omkom. De tre andre i bilen ble lettere skadet.   Foto: Tone Sidsel Sanden

Da jeg våkna var jeg lam på venstre side, og jeg husker jeg svarte med trykk, og jeg nikka og rista på hodet.

Stine Smidesang
Nyheter

«Det er på tide å skrive litt i dagboka di. Du har vært hos oss her på Intensiv 3.etg. Ullevål sykehus, Oslo, siden natt til 15/8, etter at du var så uheldig å være med i en utforkjøring med bil. Du ble funnet utenfor bilen, og var bevistløs. Ambulansepersonalet intuberte deg på skadestedet, dvs. de satte en tube ned i halsen din, slik at du fikk hjelp til å puste.»