Et bagasjelokk med vafler, kaffe og te ble servert fra Ysteriet Cafe

De stranda lastebilsjåførene fikk servert ferske vafler, te og kaffe av betjeningen på Ysteriet Cafe.

Skepsis ble snudd til glede blant de stranda lastebilsjåførene som fikk vafler, te og kaffe fra Ysteriet Cafe på Fåvang. 

Lekkert og smakfullt servert.  Foto: Privat

Nyheter

Mange utenlandske lastebilsjåfører står parkert ved Shell-stasjonen på Fåvang i påvente av at E6 åpner igjen. Flere har stått der siden mandag.


Slik vil de drive kafeen i Fåvang sentrum

Anna Lindalen Frevig og Nicole Frevig tar denne uka fatt på noe helt nytt, når de igjen gir fåvangingene kafétilbud i sentrum.

 

Skepsis ble til latter

Nå har de fått besøk av de hjertegode folka på Ysteriet Cafe i Fåvang sentrum. De serverte sjåførene ferske vafler, te og kaffe.

- De var litt skeptiske i det samme vi dukket opp og lurte nok fælt på hva dette var for noe, for dette var de ikke vant til, forteller Nicole Frevig ved Ysteriet Cafe. Men skepsis ble til latter og glede.

- Når de skjønte at de var de som skulle bli servert av oss, så ble de veldig blide og fornøyde. Mange av sjåførene har stått i lengre tid, og får vistnok ikke kjøre omveger, så de må stå til vegen åpner. Dette var nok en fin avbrekk og overraskelse for dem i den lange ventetida, sier Frevig.


Sprenger ved Elstadkleiva i ettermiddag

E6 ble stengt ved Elstadkleiva nord for Fåvang mandag ettermiddag, som følge av rasfare.

 

God omtale

At dette ogå medfører god omtale og reklame for Ysteriet Cafe, tar de i annen rekke.

- Joda, vi ser på facebook og hører at folk skryter av oss og setter pris på det vi gjorde. Men det er vel noe som følger med. Først og fremst gjorde vi dette fordi vi hadde lyst til å hjelp dem litt. De syntes vaflene våre var veldig gode, tilføyer Nicole Frevig ved Ysteriet Cafe.