Radio Tri gjenoppstår i Vinstrahallen

Det er blitt kalt for «Radio Tris oppstandelse anno 2019». Vinstra Musikklags storsatsing Radio Tri Live åpner dørene til Vinstrahallen lørdag kveld.

Stødige musikere fra både korps og rockeband blir å høre i Vinstrahallen lørdag kveld.  Foto: Ole Magnus Røen

Nyheter

På 90-tallet hadde Geir Teigøyen og Bjørn Ulekleiv et populært musikkprogram på Radio Tri; Rock-Ola. Her ble musikk fra 60-tallet krydret med gode historier. Nå gjenoppstår programmet, under navnet Radio Tri Live, som en del av Vinstra Musikklags forestilling.


Rock-Ola til scenen

Radio Tri gjenoppstår, og Vinstra musikklag slår på stortromma

Musikklaget setter opp en spesialskrevet forestilling i Vinstrahallen.

 

Et halvår med øving

Øvingene starta allerede i oktober, og sist helg ble brukt til å finpuss på programmet som tar oss med på en reise gjennom 60-tallets musikalske univers. Med de nevnte herrer Teigøyen og Ulekleiv som konferansierer i et hjemmesnekret studio som gir nostalgiske tanker tilbake til Radio Tri. Gjesteartister som Frank Asle Mathisen og vokalgruppa Chablis bidrar med sang. Støttet av et stødig husband, med Vegard Moshagen i spissen. Til sammen over 40 utøvere vil bidra fra scenen. Her blir det fullt trøkk, ifølge forhåndsreklamen. Dirigent Pål Martin Enstad Hansen forteller at prosjektet har vært en lang og tung prosess.

– Det har vært fryktelig mye arbeid over lang tid. Dette er jo det største prosjektet for Vinstra Musikklag noen gang, men det har rett og slett blitt veldig bra, sier Enstad Hansen.