Kamile fra Ringebu gikk videre i UKM

15-åringen gikk videre i kategorien sceneinnslag med dans.

Kamile i aksjon under UKM Oppland på Lillehammer.  Foto: Even Kristiansen

Nyheter

Kamile Svedoviciute hadde på forhånd kvalifisert seg via Ungdommens Kulturmønstring for Midtdalen på Vinstra tidligere i vinter. Nå gikk hun videre fra UKM Oppland.


Nå brakar det snart laus med UKM, to dagar til ende: - Alle har eit talent

Så vidt dei veit har ingen andre lokale UKM overnatting. Og det er i alle fall ingen andre som kan lokke med sceneplass for eit heldig band til Rondaståk.

 

200 ungdommer

I helgen gikk årets UKM fylkesfestival i Oppland av stabelen på Lillehammer. 200 ungdommer fra hele fylket har vært i sving i ulike ledd og på tvers av kulturuttrykk. Mange nye inntrykk, små og store opplevelser og møter har preget UKM-helgen. Det har vært god stemning i et tettpakket program med forestillinger, kunst- og litteraturutstilling, workshops, konsert med Kjartan Lauritzen, overnatting, studiosendinger, sosiale aktiviteter og mye mer.


Et lass med talenter inntok scenen

Ungdommens Kulturmønstring ble lørdag arrangert i Inntunet på Vinstra Vidaregåande skule

 

Landsfinale i Trondheim

UKM Oppland kan nominere deltagere innen media, sceneteknikk, konferansier og unge arrangører. De som er nominert er de UKM Oppland ønsker å sende videre til Trondheim, men de er ikke sikret en plass på UKM festivalen. Avgjørelsen på hvem som blir plukket ut kommer fra UKM Norge i løpet av ei ukes tid.