– Burde være allment interessant

Der andre ser streker og flate kart, ser Fridtjov Valde Janson terreng og uutnyttet potensial.

Kartentusiast: – Det er mest noen streker på kartet for de fleste, hehe! Fridtjov Valde Janson har lagt ned en god del timer i kartleggingen av gamle stier, sammen med frivillige og en sommeransatt. Han mener det er mer potensial i kartene enn folk er klar over.   Foto: Silje Josten Lien

Jeg har lagt ut slik at folk kan laste ned filer og legge i Google Earth for 3D, men tror ikke så mange har gjort det. Det blitt litt mer nerdete, he he!

Fridtjov Valde Janson
Nyheter

– En god del av stiene er i bruk, men det er klart at en del er i ferd med å gro att. Men jeg ser at etter kartlegginga og at infoen ble tilgjengelig i kommunekart-appen, så har flere stier økt trafikk. Stolpejakten hjelper også der, tror jeg.