Tiril vil møte folk ansikt til ansikt: – Ingen reell debatt i kommentarfeltet

Hun er nærmest for en verdensborger å regne, Tiril Høye Rahn. Midtdalens eneste deltaker på «Hele Norge snakker» er spent på hvem hun skal bryte meninger med.

Nytt: – Jeg får kanskje oppleve at vi ikke er så ulike som vi tror, men det gjenstår jo å se, sier Tiril Høye Rahn om deltakelsen på «Hele Norge snakker». Her fra da hun ble introdusert for lokale kultur i Fujairah i Emiratene gjennom ritualer som henna, musikk og mat.   Foto: Privat

Nyheter

– Jeg syns det er et veldig fint prosjekt. Jeg er ikke så aktiv i kommentarfelt, mange av dem er ganske «stygge». Jeg føler ikke at det er et produktivt sted å delta, det er ingen reell debatt, ingen endrer mening der. Dette prosjektet gir mulighet til en annen diskusjon, sier Tiril Høye Rahn.