30 timer i bil til Madrid - uten kampbillett

Kvamværene Egil Krok og Tom Erik Brendemoen, tok landeveien fatt for å få med seg Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham i Madrid.

Etter 30 timer bak rattet er kvamværene Egil Krok og Tom Erik Brendemoen på plass foran stadion Wanda Metropolitano i Madrid. 

Nyheter

De har stor tro på at Liverpool skal vinne, og tipper 3-1. Littt verre er det med å få tak i billetter til sjølve kampen, men de har trua på at det skal ordne seg.

- Vi hadde flybilletter, men de solgte vi. Nå har vi ingen billetter, og har kjørt bil. Det ordner seg nok, sier Egil Krok på telefon fra Madrid.


Liverpool med egen supporterklubb på Vinstra

Den engelske fotballklubben Liverpool, har fått sin egen hærskare av supportere med base på Vinstra.

 

Venter i det lengste

Nå er de i alle fall på plass i Madrid blant horden med Liverpool supportere, men også blant horden av fotballfans som mangler billett til kampen.

- Vi har vært borti det samme tidligere, og opplevd å få kjøpt billetter til fornuftige priser for vanlige folk. Strategien er å vente helt inntil kampstart og gjerne helt til avspark er gått, forteller Egil og Tom Erik som uansett gleder seg til fotballfesten i Madrid. Men maxgrensen for hva de kan betale for en billett, vil de ikke ut med.

- Vi traff en del norske Liverpool-fans i går, og i dag blir sikkert kjåka fullt over alt i dag. Vi går for at det ordner seg med billetter til kampen, sier de to Liverpool-supporterne.


Lokal tippekonkurranse rundet 25 år

Tidlig begynte lokale fotballsupportere i dalen å tippe sluttabell for den gang 1. divisjon i England. Og lenge før de store riksavisene kom inn i bildet med sine etterligninger.

 

Hvilte på rasteplass

De to gutta kan fortelle om en biltur som gikk rimelig greit, og at de har fått innlosjert seg nær stadion Wanda Metropolitano der finalen spilles.

- Vi hadde en stopp i Dortmund i Tyskland og var innom og kikket på fotballstadion der. Ellers hadde vi en seks timers sovepause på en rasteplass og noen småpauser. Ganske nøyaktig 30 timer hadde vi bak rattet på bilen som nå er parkert ved en flyplass utenfor Madrid. Selv bor vi på et hotell i gangavstand fra stadion der finalen spilles, forteller Egil som forøvrig har tippet 3-1 seier til Liverpool i finalen.