Verdsborgarfrukost under Peer Gynt-stemnet

Inviterte Nato-sjefen til frukost og fekk ja

Når Peer Gynt ber inn til frukost under årets stemne har dei lukkast i å få med med Jens Stoltenberg, toppsjefen i Nato. Og det blir mat til alle som kjem, lovar arrangøren.

Fargerik frukost Som ei hylling til metoda med samtale over eit godt måltid, inviterer Peer Gynt i samarbeid med Nord-Fron kommune og MOT til frukost i Palmerhagen og Nedregate. Ordførar Rune Støstad og kunstnarisk leiar for Peer Gynt, Ellen Horn, er veldig nøgde med å få Natos generalsekretær Jens Stoltenberg med.   Foto: Guro Vollen

Nyheter

Siden i fjor har det vore jobba for eit arrangement under årets Peer Gynt-stemne, med tema som omhandlar "frukostmetoda" som tidlegare Peer Gynt-mottakar Thorvald Stoltenberg brukte som politikar og diplomat.