Flytter hjem: Karoline er Dølens nye markedskonsulent

Karoline Kamp tar med seg flyttelasset fra hovedstaden og starter i jobb for lokalavisa.

Nyansatt: Karoline Kamp begynner i Dølen i 5. august.   Foto: Tone Sidsel Sanden

Nyheter

Karoline er 28 år og kommer fra Kvam. Hun har bodd mange år i Oslo, men nå flytter hun hjem.

I august begynner hun markedskonsulent i Dølen.

– Jeg gleder meg skikkelig. Dette tror jeg blir morsomt og spennende, og jeg ser fram til å jobbe med næringslivet på hjemstedet og i dalen som jeg er så glad i. Jeg koser meg med tanken på denne jobben og å få bo her, legger hun til.

Full av pågangsmot

Dølen synes det er flott at Karoline velger å flytte hjem etter flere år i hovedstaden.

– Vi er glade for å få Karoline inn hos oss, og spesielt gledelig er det å kunne ansette ei ung dame som vil bosette seg i hjembygda. Hun er full av pågangsmot og har mye kunnskap og kompetanse som vil komme lokale butikker og næringsliv til gode, sier redaktør og daglig leder i Dølen, Tone Sidsel Sanden.

Karoline kommer fra jobb som teamleder for kundeservice i Morgenlevering. Før det jobba hun blant annet i flere år som advokatsekretær og hun har også erfaring som assisterende butikksjef.