Lanserer rabatterte priser langs Gudbrandsdalsvegen

Ta med deg en venn, og du kan få rabatterte opplevelser hos bedrifter i ei "lysløype" langs Gudbrandsdalsvegen fra Fåvang til Kvam.

Verten på Sinclair, Odd Roar Tveiten, tilbyr 2 for 1 på middag i "Veglangs"-heftet. Her sammen med prosjektleder for Gudbrandsdalsvegen, Vigdis Holmestad.  

Nyheter

Gudbrandsdalsvegen, som er den gamle E6, har slagordet "Vegen til de gode opplevelser". Nå kan du kjøpe deg et hefte, ta med deg en venn og få både rabatter og 2 for 1-tilbud.


Få mer penger å rutte med til Gudbrandsdalvegen

"Prosjekt Gudbrandsdalsvegen" får tilført friske midler fra Regionrådet i Midt-Gudbrandsdal (RMG).

 

Veglangs

Heftet heter "Veglangs", og er nærmest en kopi av spise, drikke- og kulturguiden "Lysløypa" som har vært en suksess i Oslo og andre større byer.

- Du kan bruke heftet sammen med en venn, og det gir deg 2 for 1-tilbud ved en del av Gudbrandsdalsvegens medlemsbedrifter, mens andre gir varierende rabatter og tilbud, forteller prosjektleder i Gudbrandsdalsvegen, Vigidis Holmestad.


Vegvesenet fjernar brustein som gav helseplager, prislappen blir 1,8 millionar kroner

Måndag var fjerninga av brustein frå tettstadgatene langs Gudbrandsdalsvegen i gang, etter at rumlinga vart eit helseproblem for naboar til vegen.

 

En tur i nærmiljøet

Som eksempel på tilbud kan vi nevne halv pris på grillbein hos Bonden Sylte i Fåvang, 2 for 1 for kaffe og bolle hos værfast i Ringebu, 20 prosent rabatt på valgfritt produkt hos Tveits smie på Sør-Fron og 15 prosent på flatbrød hos Øyens bakeri på Kvam. Og dette er bare fire av de totalt 26 bedriftene som er med og gir tilbud via "Veglangs".

- Alle disse tilbudene kan du få ved å kjøpe Veglangs-heftet for kun 150 kroner. Det er billig, og det er også en fin gave å gi bort til en venn som du gjerne vil ta med ut på en tur i nærmiljøet, sier Holmestad.

Veglangs-heftet gjelder ut 2020 og fåes kjøpt hos medlemsbedriftene i Gudbrandsdalsvegen.