AHSCO-cup 2019

Bedriftscup i fotball i Kåja idrettspark.

Lørdag blir det bedriftsfotball og bankett i Kåja på Vinstra.

Ett av mange mål fra en tidligere AHSCO-cup.  Foto: Tor Larsen

Nyheter

Etter ett års pause gjenoppstår fotballturneringen AHSCO-cup i fotball.


Bedriftscup i Kåja:

Borteseier i fotballfesten

Det var laget med lengst reiseveg som stakk av med trofeet under bedriftscupen lørdag.

 

God lagbygging

Denne fotballturneringen med både lokale og tilreisende bedriftslag har vært arrangert i flere år, men i fjor tok den en pause. Nå kommer den tilbake litt fornyet og med ny giv.

– Dette er god lagbygging for bedriften og god underholdning for publikum, sier Lars Tore Røen i arrangørkomiteen.Små baner – mange mål

Sjølve fotballturneringen sponses av entreprenørfirmaet AHSCO og flere lokale bedrifter, og med fotballgruppa til Vinstra Idrettslags sin yngre avdeling som arrangør. Det spilles både dame- og herreklasse, og det er fem spillere på hvert lag. Kampene går over 12 minutter, med unntak av sluttspillet som har 2 x 10 minutters spilletid.

– Her blir det høyt tempo på små baner, og erfaringsmessig kan vi si at det blir mange mål. Dette skal være morsomt og givende for hele familien hele lørdagen, så vi har noe for alle. Her er det kafe med grill, salg av diverse sportsutstyr, speakertjeneste og et eget hoppeslott for barna, forteller Røen.

Deltagende lag er for det meste fra lokale bedrifter. Kravene i herreklassen er at det kan være maks to spiller som ikke har tilhørighet ti bedriften.

– Det er jo ikke alle bedrifter som kan stille fem spillere fra egen ”stall” med ansatte. Så dette må vi vurdere til neste år. Disse kravene gjelder ikke i dameklassen, og damer kan også stille i herreklassen som del av et mix-lag. Ellers følger vi fotballforbundets regler, påpeker Røen.


Ahsco cup 2017:

Vant sin egen fotballcup

Ahsco Entreprenør vant bedriftscupen Ahsco cup på Vinstra lørdag.

 

Åpen bankett i messehallen

Under banketten er det andre regler enn fotballforbundets som gjelder.

Banketten arrangeres i Messehallen i Kåja, Securitas-vakter er innleid, og det blir utdeling av premier og pokaler til vinnerlagene og de som har utmerket seg på fotballbanen.

– Banketten vil bli en flott fest etter en hard økt på fotballbanen. Her vil det bli servering fra et flott koldtbord og åpen bar. Premieutdeling blir det også underveis. Dette er et lukket arrangement for deltagerne frem til kl.21.00, etter den tid er det åpent for alle, men mot cover charge og med aldersgrense grunnet åpen bar. Countrybandet Get Rythm står på scenen, forteller Røen.