Trenger ditt lag med barn og unge nye drakter?

Idrettslag på Østlandet som trenger drakter til barn og unge, kan nå søke Sparebankstiftelsen DNB om midler.

Arkivbilde fra Flatmoen cup i 2013.  Foto: Bjørn Sletten

Nyheter

Stiftelsen har opprettet en egen ordning der klubber og idretter uten sponsorer kan søke om støtte til drakter. Ordningen skal bidra til lagidentitet og idrettsglede.


Anna, Ola og Storm fikk drømmehelg med Ada

Anna, Ola og Storm fikk en opplevelse de aldri vil glemme i vinterferien. De tre unge fotballspillerne fra Vinstra og Ringebu deltok på en drømmetur til Lyon, og fikk møte Ada Hegerberg.

 

Ingen søknadsfrist

- Vi ønsker å støtte mangfoldet i norsk idrett og klubber som fortjener mer oppmerksomhet. Draktordningen er åpen for alle, men vi vil prioritere idretter og foreninger som ikke allerede mottar sponsormidler, sier Steinar Sæthre, som jobber med området Idrett og lek i Sparebankstiftelsen DNB.

Gjennom de lokale tildelingene, har Sparebankstiftelsen DNB gjennom mange år bidratt med støtte til ulike prosjekter i idrettslag på Østlandet. Draktordningen kommer i tillegg, og skal gjøre det enklere for flere å skaffe drakter til barn og unge innenfor alle type idretter, fra hockey til håndball. Ordningen har ingen søknadsfrist, og søknadene vil bli behandlet fortløpende.


Fikk ikke flertall for sammenslåing

Målet var et felles idrettslag på Sør-Fron. Men flertallet ble ikke stort nok under avstemningene fredag. Dermed blir ikke «Sportsklubben Sør-Fron» en realitet.

 

Må sikre gjenbruk

- Vi er opptatt av at alle skal ha muligheten til skikkelig utstyr og muligheten til å vise at de er et lag eller en klubb, med alt det innebærer av identitet, stolthet og samhold, sier Sæthre. Han mener potensialet er stort for at mange kan nyte godt av draktordningen. Maksimal tildeling til et idrettslag under denne ordningen er 50.000 kroner. Idrettslag som får støtte må ha et system for å sikre at draktene gjenbrukes.