Valgkampleder for Ap: - Jeg tar ingen som helst kritikk, vi fulgte oppfordring fra arrangør

Håkon Hermansson, valgkampleder for Ap, reagerer sterkt på beskyldningene fra de andre partiene om at de har opptrått uredelig i valg av plass for å stand under Byfesten på Vinstra.

Valgkampleder for Ap, Håkon Hermansson, mener partiet kun har fulgt oppfordring fra byfestarrangøren, når de også valgte å ha stand ved Sødorptunet.   Foto: Tone Sidsel Sanden

Nyheter

- Jeg synes dette er grovt. Å anklage oss for å drive skittent spill på denne måten, synes jeg er trist. Vi har kun fulgt oppfordring fra arrangør om å ta hele byen i bruk. Jeg som valgkampleder tok avgjørelsen på at vi også ønskte stand ved Sødorptunet. I den forbindelse har jeg god samvittighet og helt rene hender, sier en provosert Hermansson til Dølen.