Fron-juniorene lekte seg til seier på bortebane

G19-laget til Fron vant enkelt mot juniorene til Roterud på Røyslimoen Idrettspark.
Nyheter

Konstant regn og et ufyselig vær til tross, Fron-spillerne så ut til å ha det riktig så morsomt ute på kunstgrasbanen onsdag kveld.


Norway cup

Fikk begge keepere utvist etter tre minutter av kampen

Fron G16 Serverte nok en av de mest spesielle kampene under hele Norway cup

 

Konstant press fra Fron

Første omgang kan egentlig summeres opp ganske kort: Det var mer eller mindre et konstant press mot forsvaret og målet til Roterud. Fron rullet opp på siden, og de kom rimelig enkelt i gjennom i et åpent midtforsvar til Roterud. Det gikk rundt 10 minutter før ballen satt i mål. Et frispark fra rundt 25 meter ble lempet inn og skapte litt klabb og babb innenfor 16-meteren, men Tobias Opsahl får nok rom, og banker ballen kontant i mål fra fem-meteren. Fotrappe Opsahl var på flere farlige visitter, men en hard og våt kunstgrasbane gjorde løpeballer vanskelig. Da var det enklere å komme seg i gjennom med løp på sidene, og det gjorde Simen Andresen da han enkelt ga Fron 2-0 etter et kvarters spill. Da klokka rundet halvtimen spilt, kom Joakim Bekkum seg fint i gjennom midtforsvaret til Roterud, og dundret ballen kontant i nettet. Fem minutter før pause kom Alphonse Junior opp fra sin midtstopperplass, og "hælet" inn 4-0 på lekkert vis.


Fronslaga jublar etter seier og vidare finalespel

Både gutane og jentene klasse 14 år vann sin fyrste finalekamp onsdag.

 

Jevnere i andreomgang

Det virket som om Fron var komfortable med 4-0 ledelsen fra første omgang. I andre omgang trillet de veldig mye ball i forsvaret og på midtdbanen. Dermed slapp de Roterud mer med i kampen, og den til tider litt ovemodige rullingen, ga Roterud sjanser. Roterud puttet på to ganger, men Fron scoret også ett mål ved Mats Haugen, så sluttresultatet ble en komfortabel 2-5 seier til bortelaget Fron.

Kvam/Heidal har trekt sitt G19 lag foran høstsesongen, og flere av spillerne fra Kvam har gått over til Fron. Det har styrket Fron-laget, og gitt hard kamp om plassene i alle lagledd. Fron topper nå tabellen i G19-2.divisjon foran Dombås/Lesja.