Kulturpris til kulturelt engasjert korpsveteran fra Kvam

Nord-Fron kommune har nå bestemt hvem som får kommunens årlige kulturpris.

Årets vinner av Nord-Fron kommunes kulturpris - her i kjent positur.  

Jim Wilhelmsen - mangårig ildsjel og dirigent i Kvam musikkforening. 

Nyheter

Eit samla utval for helse-, oppvekst- og kultursaker i Nord-Fron kommune går inn for at kulturprisen 2019  skal gå til Jim Wilhelmsen for aktivt kulturarbeid over lang tid.


Korps, krom og the King i Kvam

Det er duka for eit kanonshow i musikkpaviljongen i Kvam til helga. Kvam musikkforening, kongens menn og Ole Jonny Bekkemellem leverer Elvis, med tidsriktige amerikanske bilar som eskorte.

 

Stort engasjement

Utval for helse-, oppvekst og kultursaker har lagt spesielt vekt på Jim Wilhelmsen sitt store engasjement for korpsa i Kvam. Prisen blir delt ut på Nord-Fron kommune sin kulturkveld i Vinstrahallen den 8. november 2019.


Liv Bjerke ny styreleder i NMF

Korpsentusiasten fra Sør-Fron tar over i «nye» NMF Innlandet.

 

Var på øving

Det var ikke lett å få Jim i tale angående prisutnevnelsen, for han var nemlig på musikkøving - ikke bare èn, men flere! Så han sendte oss denne kommentaren via facebook:

- Beklager sænt svar, men ha vore på øvingo i kvell. Kå ska'n si åt slek da? E e gledele overraska å takknemle. Trivle at folk sett pris på det en jerr. Vil takke både døm som ha nominert me, HOK som ha utnevnt me, å åt ælle som ha sendt hælsingo å mældingo ette at det vart offentlegjort. E stas å få pris for å drive me det en like best.