Fronsjentene henta hjem pokalen - utilnærmelige i sluttspillet

Fron Fotballs J14-lag var det eneste midtdalslaget som deltok i helgas Otta Cup i innendørsfotball, og frøningene var ikke snauere enn at de stakk avgårde med de gjeveste pokalene.

Fron Fotball J14 kunne juble over seier i årets Otta Cup. Fremst: Victoria Wistad. I fremste rekke fra venstre finner vi Sara Solberg, Gina Nylund Skurdal, Ingrid Bjørke og Åsne Oline Sletten. Bak fra venstre: Inga Nella Tungen Midtskog, Nikoline Scheie, Saskia Bachong, Emma E. Korssletten og Hanna Frikstad Midtlin.   Foto: Geir Teigøyen

Dette er en blid og trivelig gjeng, som drar godt i hop og står på til siste spark på ballen

Krestian Scheie
Nyheter

Den 36. Otta Cupen i rekka ble sparket i gang i helga, og det var de yngste – klassene J11-12, G11-12, J14 og G14 - som gjorde opp sitt mellomværende.

Og Midtdalens eneste representanter gjorde sine saker skikkelig bra. Innledningsvis ble det to seire og ett tap på Fron, men i sluttspillet var Fron-jentene utilnærmelige.

I åttedelsfinalen eliminerte de Lillehammer KFK Town med 3-1, og i kvartfinalen var det Lillehammer KFK Lilla som fikk unngjelde. Lillehamringene ble slått 3-0, etter scoringer av Nikoline Scheie, Ingrid Bjørke og Åsne Oline Sletten.

Spennende semifinale

Semifinalen mot Lillehammer KFK Blå ble litt av en thriller. Halvannet minutt før slutt lå Fron under 0-2 i målprotokollen, men så fikk både Nikoline Scheie og Saskia Bachong nettkjenning. Dermed var det duket for spilleforlengelse, og der ble Fron-målvakten Victoria Wistad matchvinner, etter å ha scoret etter et hjørnespark.

– I finalen hadde vi full kontroll og vant 3-1 over Kolbu/KK/S/R/E. Gina Nylund Skurdal (2) og Nikoline Scheie regnet seg på scoringslista. Dette er en blid og trivelig gjeng, som drar godt i hop og står på til siste spark på ballen. Og det viste seg å være lurt i semifinalen. Det er første gangen laget lykkes med å gå helt til topps i ei turnering, så dette var vel fortjent, sier en svært fornøyd trener, Krestian Scheie.