Har satt varige spor i næringslivet:

– Det var mye hardt arbeid, og opp og nedturer. Men det var my morosamt, au

Steinar Skurdal fra Sør-Fron har satt spor etter seg i næringslivet, både i Midtdalen og lengre sør. Det er mye å fortelle om mannen som gikk fra å være arbeidslaus til å bli markedssjef, med ansvar i hele landet.

Gamle kollegaer: Bente Letrud, Harald Øium og Steinar Skurdal har mange minner fra AK Maskiner. Til sammen har de 97 år i firmaet!   Foto: Foto: Ole Magnus Røen.

Det var mye hardt arbeid, og opp og nedturer. Men det var my morosamt, au!

steinar skurdal
Nyheter

Utgangspunktet for denne reportasjen var AK Maskiner, der Skurdal var ansatt i atten år. Men etter vårt første møte rundt kaffebordet hjemme hos Steinar og kona Martha slo det skribenten at her er det en lokal forretningshistorie som må fortelles. Ikke bare de atten årene han jobbet hos AK Maskiner på Vinstra.