Gina Anita drømte om langt Rapunzelhår, men da flere i familien ble rammet av kreft og trengte parykk, ble drømmen en helt annen

Åtteåringen synes ikke det var skummelt å klippe av 40 centimeter med hår, hun har fått blod på tann og vil fortsette med hårdonasjon.

Diplom: Gina Anita leverte så mye hår til Apollo at det ikke var plass nok til å krysse av antall centimeter på diplomen. Nå venter hun bare på at håret skal vokse ut igjen, slik at hun kan klippe av alt og donere enda en gang. Hun troppet opp på Apollo på Gjøvik for å levere det personlig. Foto: Ane Vaet 

Nyheter

Gina Anita Tangen Hage (8) har spinket og spart på hvert hårstrå som har vokst ut siden hun var tre år. Hun drømte om langt Rapunzelhår til bakken, men da flere i familien ble rammet av kreft og trengte parykk, ble drømmen en helt annen. Hun ville klippe av det lange håret og gi det til de som trengte det mer. Åtteåringen forklarer det så fint når hun sier: