Juliane er nominert til Verdiskapingsprisen 2019

Med Loftet får Juliane hele Midtdalen til å danse

Juliane flytta tilbake til hjembygda og brukte alle sparepengene sine på et lagerbygg i Nustadsvingen. Nå har hun 350 aktive dansere og har skapt et dansemiljø ikke en gang storbyen kan hevde seg mot.

Dans i fokus: Juliane utenfor lagerbygningen i Nustadsvingen som er omgjort til et moderne dansestudio. I første etasje bor Juliane, i andre er det studio og gjesterom, i tredje er det kombinert kafe og chille-rom og selvfølgelig enda et studio. For Juliane er det viktig at det skal være en åpen og velkommende atmosfære, og hun forteller at «på toppen» står alltid varmen på.   Foto: Ane Vaet

Nyheter

– Jeg hadde virkelig ikke forventet å bli plukket ut som en kandidat til Verdiskapingsprisen i det hele tatt! Jeg har alltid tenkt at det var for store bedrifter, reflekterer Juliane Bay (29) fra Sør-Fron. Hun startet opp Loftet dansestudio for fem år siden, da hun kjøpte opp Ekstrem Dans av Aina Busch Sletten.