Eline fra Kvam tok permisjon fra jobben og har reist i et halvt år. – En må huske å leve, ikke bare eksistere

Eline Brendstuen fra Kvam og kjæresten Martin Rasmusson var lei av hverdagen og kjedelige rutiner. De bestemte seg for å dra på tidenes reise. - Og for en reise det ble!

Safari: Eline og Martin var også på Kamelsafari i Jaisalmer i løpet av reisen. Jaisalmer er en by i India som ligger i Tharørkenen. Jaisalmer har fått kallenavnet «den gyldne by» på grunn av spesielle arkitektur som er bygget i gul sandsten.  

Nyheter

Når vi dro fra Norge hadde vi bare kjøpt en enveis billett til Brasil, sier Eline. Hun forteller at tanken på å dra ut i verden på eventyr begynte å spinne i hodet allerede et år før de dro av sted. Både hun og Martin er vant til å reise, så begge visste godt at det ville ta litt tid å få på plass alt det praktiske før de kunne begi seg ut i verden.