600 kunder i Sparebank1 Gudbrandsdal kan få sin kontoer stengt førstkommende mandag

Mandag blir din bankkonto stengt om du ikke ha legitimert deg hos Sparebank 1 Gudbrandsdal.

- Assisterende banksjef forretningsutvikling i Sparebank1 Gudbrandsdal, Marit Kolstad, mangler 600 kunder til legitimering. - Vi holder åpent tre timer lørdag 11. januar for legitimering, informerer hun. 

Nyheter

Gudbrandsdal holder filialene i Ringebu og på Vinstra lørdagsåpen for å gi kundene en siste sjanse til legimitering.

- Dette er dramatisk for kundene som ennå ikke har latt seg legitimere hos oss. Fra mandag begynner vi fortløpende å stenge ned kontoene som ikke har legitimerte kontoinnehavere, sier Assisterende banksjef forretningsutvikling i Sparebank1 Gudbrandsdal,  Marit Kolstad.


Sparebank 1 Gudbrandsdal kjøper seg inn i regnskapshus: Vil etablere flere lokalkontor med opp mot 100 ansatte

SpareBank 1 Gudbrandsdal kjøper seg inn i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN og blir medeier i landets nest største regnskapsaktør. Målet er å skape flere arbeidsplasser.

 

600 kunder totalt

For Sparebank1 Gudbrandsdal er det snakk om 600 kunder. De aller fleste er registrert i Nord-Fron og i Ringebu.

- Det er også derfor vi holder lørdagsåpent i våre filialer på Vinstra og Ringebu. Vi oppfordrer på det sterkeste alle de som ikke har registrert seg hos oss som kontoinnehavere, om å benytte anledningen de tre timene vi har åpent på lørdag fra kl 11 til 14, forteller Kolstad til Dølen.


Sparebank 1 Gudbrandsdal ansetter egen samfunnskontakt

SpareBank 1 Gudbrandsdal har tilsatt André Winje Arntzen i en nyopprettet stilling som samfunnskontakt med ansvar for intern og ekstern kommunikasjon.

 

Får ikke betalt regninger

Banken har de siste uken jobbet på spreng for å komme i kotnakt med alle sine kunder for kontoregistrering. De har gitt beskjed via nettbank, e-post, sms, brev og til slutt har de også ringt til de det gjelder. Men fortsatt mangler altså 600 kunder å legitimere seg hos banken for å kunne ha sine kontoer operativer på vanlig måte.

- Vi er pålagt av Finanstilsynet å stenge ned ulegitimerte kontoer fra mandag. Det er dramatisk for kontoinnehaverne om kontoen blir stengt. Blant annet vil de ikke få betalt sine regninger eller gjøre andre banktransaksjoner. Vi håper kunder som ennå ikke har gjort dette kommer innom oss før stengetid lørdag, påpeker Kolstad.