Amund Rudi gjør comeback

Tilbake i klubben i sitt hjerte

Han trente Kjetil Jansrud i ti år, før han var trener i blant annet Ready alpin i Oslo. Nå er Amund Rudi tilbake der det starta, som trener og sportslig leder i Peer Gynt Alpinklubb.

I bakken: Vanligvis er de en mye større gjeng på trening enn da lokalavisa ble med i bakken. Her er Amund Rudi (t.h.) sammen med, fra venstre, Bjørn Bratlien, Håkon Kvalen, Mathias Kvalen, Østen Bratlien, Tor Brandvold og Viljar Krogstad. Begge foto: Ole Magnus Røen. 

Nyheter

Han svinger seg lett nedover Blåbærfjell, den spreke 71-åringen fra burti Lia i Sør-Fron.Amund Rudi har ikke bare trent andre i sitt lange trenerliv, han har også passet godt på sin egen kropp. Og det velkjente smilet er på plass der vi møtes i bunnen av alpinbakken Blåbærfjell på Gålå. Vi rusler inn på Gålå Alpin Fjellkafé. Her har Amund mange minner fra, og han viser oss et gammelt, falmet bilde på veggen. Fra alpinklubbens spede begynnelse først på 90-tallet.