Even skal holde foredrag for barn og unge om mobbing: - Jeg har gått med en maske. Det er på tide å ta den av

På sensommeren i fjor sto Even Olstad fra Sør-Fron fram i Dølen og fortalte om en oppvekst prega av mobbing. Nå skal han reise rundt i Norge og fortelle om sine erfaringer.

Åpen: I august i fjor stilte Even Olstad opp i Dølen og fortalte om en oppvekst prega av mobbing. Han hadde få venner og følte seg utstøtt. Nå jobber han med å lage et foredrag som han skal reise rundt i Norge med. Planen er å besøke Sør-Fron ungdomsskole i mars.   Foto: Tone Sidsel Sanden (arkivfoto)

Jeg har gått med en maske på meg. Det er på tide å ta den av.

Even Olstad
Nyheter

– Etter at jeg sto fram i avisa, fikk jeg masse positiv respons. Mange sa at jeg burde lage et foredrag, så jeg kunne fortelle skolebarn og hva jeg hadde opplevd, forteller Olstad til Dølen.