Nå gjør denne comeback i isdisken

Etter massiv etterspørsel har Diplom-Is relansert sin aller mest etterspurte is noensinne; klassikeren Kræsj Pink.

Tilbake i isdisken: Isen «Kræsj pink» er nå å finne i isdisken, det opplyser Diplom-is som i år feirer 90 år. 

Nyheter

Kræsj Pink ble for første gang lansert i 1986 av Diplom-Is, og var på markedet fram til 2012. Produktet forsvant da ut av norske iskremdisker ettersom man ikke lengre hadde egnet maskin hos Diplom-is til å produsere denne isen. Nå er ny maskin på plass.

Endelig tilbake

Savnet etter den knæsj rosa isen med blå tyggegummi tupp har vært stort. Isen har en egen gruppe på Facebook med 25 000 medlemmer som har krevd å få den tilbake.

Tidligere i år ble det lagt ut en post fra en instagramprofil som undersøkte hvor stor interesse det ville være for å få denne isen tilbake. Responsen var enorm, og produksjonen av den gamle favoritten ble satt i gang.

– Siden isen ble tatt ut av markedet har det årlig kommet flere hundre forespørsler til Diplom-Is fra folk som ikke skjønner hvor den har blitt av. Da vi fikk den nye maskinen på plass var det ingen tvil om hva vi måtte gjøre, sa marekdssjef i Diplom -is, Marianne Grøtte i januar.

Nå er isen endelig tilbake i isdisken og alt ligger til rette for at is-entusiaster får helgekosen de har venta på siden 2012.