Vis oss ditt hjemmekontor - del bildene med oss

Nå jobber mange av oss i Midtdalen, og i Norge forøvrig, fra hjemme. Hvordan har du det på hjemmekontoret?

EN ny arbeidshverdag både for store og små denne uka. Leah og Nicoline er godt i gang på sitt hjemmekontor.   Foto: Christina Larsen

Nyheter

Send oss bilder, og to ord om hvordan dette oppleves. Vi legger dem ut her fortløpende.

Send til tlf.: 975 813 12, eller #ejobbefråheme #dolen_nett på Instagram.

Tone Tamburstuen: "Her er mitt hjemmekontor":

Tone Tamburstuen er en av dem som sitter hjemme og jobber fredag. Line Danielsen, : "Hjemmekontor - hjemmebuisness tar aldri fri":

Line Danielsen har hjemmekontor fredag. 

Ina Walaker: "Heimekontoret mitt! Starta på bacheloroppgave i går. Litt utfordrande med 3 barn/ungdom heime frå skulen ...":

Ina Walaker ser også det utfordrende med hjemmekontor ... 

Tone Sidsel Sanden, redaktør i Dølen: "Denne uka styres lokalavisa fra hjemmekontor.":

Også vi i Dølen jobber fra hjemme nå, med unntak når vi er ute på oppdrag - på avstand, vel og merke. En ny arbeidshverdag for de aller fleste.   Foto: Tone Sidsel SandenKaroline Kluften: "Veldig takknemlig for mitt enkeltmannsforetak, spesielt i disse dager. Hjemmebasert business, alt skjer online i superundertøy":

Karoline Kluften har tatt på hjemmekontorantrekket! 

Caroline Møller: "Beredskapsarbeid over telefon":

Caroline Møller har møte med 50 over telefon. Monica Kongsli: " Hjemmekontor med utsikt":

Kontor med utsikt for Monica Kongsli. Line Omland, journalist i Nationen: "Heimekontor i Oslo. Det er litt fint, veldig rart og ganske surrealistisk. Heldigvis har eg ein sambuar som er i same situasjon!":

  Foto: Litt fint, og veldig rart, meiner Line Omland om heimekontoret.Line Danielsen: "Hjemmeundervisning. En ny skolehverdag i pysj!":

Hjemmeundervisning i pysj. 

Christina Larsen: Vi er i gang på hjemmekontoret. Leah går i 5. klasse og Nicoline går i Ruste barnehage":


Leah og Nicoline er i gang på hjemmekontoret. 

Bjørn Berge: "Holder det gående":

Bjørn Berge holder det gående hjemme. Ane Merete Sjåstad: "Hjemmekontor på Lillehammer. En litt annerledes jobbdag. Ikke som å være på kontoret, men vi får det til.":

Annerledes jobbdag. Rune Støstad: Ordføreren har også hjemmekontor:


Ole Tvete Muriteigen, ordfører i Sør-Fron: "Med bakgrunn i situasjonen har eg etablert meg med provisorisk ordførarkontor nærare rådmann og kommunalsjefane":Sissel Berget, lærer: Hjemmekontor uten elever og kolleger er egentlig ganske kjedelig, men veldig lite uro i timene, da...":Marielle Silliløkken: "Hjemmeskole for store og små på Solbakken i dag. Kevin, 9 år og Maria, 5 år":Mathilde Vinje: #ejobbefråhemeMartin Været: "Hjemmekontor for vår felles framtid. #ejobbefråheme:Jorunn Vaet: "Hjemmekontor i disse koronatider":Juliane Bay: "Hjemmekontor. Merkelig stille på Loftet dansestudio om dagen også. Håper vi kan fylle huset med danseglade mennesker igjen veldig snart":Hege Skurdal: Første dag med hjemmeundervisning fra hjemmekontor har fungert over all forventning! Hektisk, men moro!: