Valgt ut til digital utstilling i London

Kunstneren Patrick Huse har fått et kunstverk frontet i en digital og internasjonal kunstutstilling.

Huse sin kunstproduksjon foregår nå i hans nye lokaler i Sorperoa.  Foto: Tor Larsen

Nyheter


Den årlige utstillingen på Royal Academy of Art, London Original Print Fair er grunnet Corona stengt. Som så mange andre gallerier i disse tider har en del gallerier valgt å gå online med sine utstillinger.

Huse sitt kunstverk "Wild Growth", som blir frontet i den digitale London-utstillingen "In with the new". 

50 internasjonale gallerier

London Original Print Fair ble etablert i 1958. På utstillingen deltar 50 internasjonale gallerier og den norske deltageren er Kunstverket Galleri fra Oslo. Utstillingen er et prestisjetungt arrangement som samler noe av det fremste innen grafikk i dag. I denne forbindelse har da London Original Print Fair valgt å gå online med en ny utstilling med tittelen «In with the New».


I denne hallen henger kunsten i kjettinger og vaiere: Åpner dørene til dalens største kunstlokale

Kunstneren Patrick Huse nyåpner Prosjektrom3 som Gudbrandsdalens største kunstlokale.


Huse ble valgt

Utstillingen er valgt ut blant deltagerne og Patrick Huse blir trukket fram og deltar på denne online presentasjonen som eneste norske deltager. Huse har nylig åpnet eget kunstnerverksted i lokalen til gamle Sorperoa Handel på Vinstra.

- En del av de planene vi hadde gjort med tanke på et internasjonalt samarbeid ble avlyst, men utstillingen «In with the New» styrker denne muligheten til neste års deltagelse. Deltagelsen er sånn sett en annerkjennelse av arbeidet mitt, og det er jo svært hyggelig i disse tider, sier Patrick Huse til Dølen.