Enige om ny og omfattende samarbeidsavtale

Sparebanken 1 Gudbrandsdal og Peer Gynt AS har inngått ny avtale, og dermed fortsetter de som Peer Gynt-ambassadør.

Ny avtale: Administrerende banksjef Per Ivar Kleiven (t.v.), direktør i Peer Gynt AS, May Brit Støve, og assisterende banksjef, marked, Trond Slåen skrev tirsdag under ny avtale.   Foto: Peer Gynt AS

Nyheter

Det opplyser Peer Gynt AS i ei pressemelding. Avtala strekker seg til og med 2022. Gjennom avtala fortsetter banken som Peer Gynt ambassadør og blir dermed en av hovedsamarbeidspartnerne.

– Det er tøffe tider om dagen for mange i vår bransje og da er det ekstra gledelig at vi har blitt enig om en så omfattende avtale. Vi har hatt et godt og konstruktivt forhold til SpareBank 1 Gudbrandsdal i mange år. Denne avalen er en anerkjennelse og gir oss motivasjon til å stå på videre, sier direktør May Brit Støve i Peer Gynt AS.


May Brit Støve skal lede Peer Gynt inn i framtida

Evig troskap til Peer Gynt: – Jeg er oppriktig glad i historien

Hun lurte ei stund på om hun burde komme seg videre. I stedet har May Brit Støve valgt å bli. Nå har hun også fått lederrollen i bedriften hun har jobba i gjennom 26 år.


Jobbes med alternativ

Også administrerende banksjef, Per Ivar Kleiven, er tilfreds med at samarbeidet fortsetter i flere år framover.

– Selv om det er vanskelige tider og årets Peer Gynt-arrangement i sin opprinnelige form ikke blir avviklet, var det aldri noen tvil om at vi ønsket å videreføre vårt samarbeid. Peer Gynt betyr så mye for lokalbefolkningen, næringslivet og kulturlivet i Gudbrandsdalen at det er helt naturlig for oss å bli med videre, sier Kleiven.

I år blir det ikke Peer Gynt-stemne. Men det jobbes med alternativer som kan gjøre Peer Gynt-arenaen på Gålå til en opplevelsesarena gjennom sommeren.

- I tillegg jobbes det med flere digitale prosjekter for formidling av Peer Gynt i sommer. Alt dette gleder vi oss til å presentere om kort tid, sier Støve.


Hege fann drøymejobben i Kvam - med glød og engasjement skal ho få med seg bygdefolket

Når Hege speidar utover området på Kirketeigen, kjem mange tankar og idear om å skape ein plass med mykje aktivitet og liv og røre.