Salgsutstilling med verker av Håkon Bleken

Den 18. juli åpnes en ny utstilling i Vognskjulet i Prestegarden ved siden av stavkirka i Ringebu.

For første gang blir det en stor salgsutstilling på Ringebu Prestegard med verker av Håkon Bleken og Kjell Erik Killi Olsen samtidig - dette verket er av Kjell Erik KIlli Olsen. 

Nyheter

Utstillingen i gallerilokalet «Vognskjulet» åpner lørdag 18. juli og avsluttes søndag 13. september. Den er et samarbeid mellom Ringebu Prestegard og gallerist Svein Erik Bakken i tidligere Holmsbustuene.


Stille opning av årets sommarutstilling

Utstillingane i Prestegarden opnar 6. juni, utan brask og bram i desse tider.


Bleken og Olsen

For første gang blir det en stor salgsutstilling på Ringebu Prestegard med verker av Håkon Bleken og Kjell Erik Killi Olsen samtidig. I nesten hele etterkrigstiden har Håkon Bleken vært en av de mest markante skikkelsene i norsk kunstliv, og i en alder av 91 år regnes han som en av våre aller fremste samtidskunstnere. Kjell Erik Killi Olsen er trønderen som har slått seg ned i Vågå. Han er en av svært få norske, nålevende kunstnerne som har oppnådd stor internasjonal suksess både kunstnerisk og kommersielt. På Ringebu Prestegard møter du hans grafikk. Mange opplevde hans tolkning av Peer Gynt, da han i fjor sommer var årets Peer Gynt kunstner på Gålå.


Her klargjøres 250 kvadratmeter til årets kunstutstillinger - oppgraderinga av lokalene fortsetter

Stiftelsen Ringebu prestegard har fått 450.000 kroner til oppussing av driftsbygningen. Snart står 250 kvadratmeter klare for diverse kunstutstillinger.


Liz Ravn lager bilder digitalt ved bruk av tegnebrett med penn i Photoshop 


Ravn og Sveen

Liz Ravn lager bilder digitalt ved bruk av tegnebrett med penn i Photoshop. Pennen erstatter alle typer pensler, og sammen med et grenseløst spekter av farger og med de ulike filtre får hun fram utømmelige spennende uttrykk. Knut Sveen er den tredje trønderen på utstillingen. Bildene hans på utstillinga på Ringebu Prestegard viser kystmotiver, samt mennesker og dyr som driver på med noe de trives med. I sitt bilde med konebæring viser Knut Sveen at han også lager kunstverk med mye humor i.