Dagny savna Dølen

Dagny er både munnrapp og trofast leser av både lokalavis og ukeblad på papir: - Hallo, gut! E e 86 år å ha ælder ti i ei datamaskin

For et par uker sida fikk ikke Dagny Dølen i postkassa si på Sørheim. Da ringte hun redaksjonen på Vinstra og fikk lokalavisa levert på døra. Og vi fikk en avisprat på tommanshånd.

Navnet abonnent: Dagny leser, i tillegg til Dølen, også Norsk ukeblad. På ukebladet står navnet hennes på. - Det må Dølen begynne med au, forlanger Dagny, som klager på at hun ikke har fått lokalavisa i postkassa den siste tida.  Foto: Tor Larsen.

Nyheter

Dagny Kristiansen er dessverre en av flere som har opplevd svikt i distribusjon den siste tida. Men den handlekraftige dama tok tak, og kontaktet lokalavisa om problemet. Da tok Tor Larsen tak, og leverte like godt avisa personlig, og benyttet muligheten til å ta en prat med den trofaste leseren.