Næringsforeninga har nå over 150 medlemmer: - Dette er godt nytt for næringslivet i en usikker tid

Næringsforeninga sier de ser på veksten som en enorm tillitserklæring fra lokalt næringsliv.

Fra venstre: Styreleder Per Henry Vassdokken, Ole Jakob Grauphaugen, Hege Tveit, Morten Randen, Jostein Tromsnes, Birgitte Bay, Janne Kolås  Foto: Siv Høye

Nyheter

Og daglig leder av næringsforeninga, Birgitte Bay, mener dette både forplikter og motiverer ledelsen.

Bygger framtida

- Dette er godt nytt for næringslivet i regionen i en usikker tid, og de positive tilbakemeldingene fra medlemsbedrifter og andre har ikke latt vente på seg, sier Bay.

Hun mener det tyder på at flere vil slutte seg til visjonen deres, om å forene krefter for å bygge framtida i Gudbrandsdalen.

Under styremøtet denne uka endte de også opp med en tydeligere definert visjon, og fem overordna strategier for arbeidet deres videre.


Kjærkommen pengegave til Vinstra Motorsportarena, men mangler 1,6 mill

Sparebank 1 Gudbrandsdal gir solid pengestøtte til ferdigstilling av motorsportbanen på pallane.Gustav (33) har uhelbredelig kreft, nå har venner samla inn 140.000 kroner for å hjelpe familien: - Jeg gråt av glede

Da Gustav Bakken fikk den tunge beskjeden om at han har lungekreft med spredning, samlet familien alt av kamplyst for å krige i mot kreften. Også de rundt vil være med å kjempe - venninna Guro starta innsamlingsaksjon.


Stolt og glad

På møtet falt også flere brikker på plass for næringsforeninga, opplyser Bay. Dette er det de skal fokusere og bygge videre på framover. Nemlig strategiplan, visjon og verdier.

- Det er lett å avfeie som buzzord, som kan være vanskelig å lande og etterleve, men det trengs. Det er fundamentet vårt, slår hun fast.

Næringsforeninga vil samtidig jobbe med ordene samlende, engasjert og modig i bakhodet.

- Det er tre små, men store ord, som rommer alt vi må være for å lykkes, mener Bay.Lederen er stolt og glad på vegne av styret sitt, og alle medlemmene som har engasjert seg med innspill og innsikt de siste månedene.

De neste årene skal de nå jobbe ekstra mye med punktene vekst, handel, samarbeid, kompetanse og møteplasser.

- Dette blir knaggene vi skal jobbe etter framover, og det er en mer målretta handlingsplan enn vi har hatt på en stund, forteller Bay.