Underholdning i gamle-banken

Bank med pusteøvelser - blås i pengene

I gode, gamle dager – da «cash var king», hadde de lokale bankene jevnlige stunt i form av både underholdning og konkurranser med fokus på barn og unge.

Pust ut: Her er det om å gjøre å holde bordtennisballen i lufta så lenge som mulig. Nederst i bildehjørnet ser vi stoppeklokka. (Alle foto på denne sida: O. Myrum) 

Nyheter

Alt var selvfølgelig lagt til rette og planlagt for at den kommende slekt skulle få et forhold til den lokale banken, og på sikt bli en god og forhåpentligvis livslang kunde. Det åpnet som oftest med at du allerede fra fødselen av fikk en sparegris fra banken – en gave overlevert av enten mor eller far. Da sparegrisen skulle tømmes ble det opprettet konto, og de rauseste bankene satte også inn noen ekstra kroner i bankboka – som en gave til oppstartskontoen din.