Kriseteamet i Nord-Fron er satt i verk i forbindelse med togulykka

Det bekrefter kommunedirektør Arne Sandbu.

Det var klokka 14.10 ulykka skjedde.   Foto: Guro Vollen

Nyheter

Det var litt over klokka 14.00 fredag at politiet meldte om at en person skulle være påkjørt av toget på Vinstra. Sandbu bekrefter til Dølen at kriseteamet i kommunen er kalla ut i forbindelse med hendelsen.

- Vi kan bekrefte at det dreier seg om en lokal mann i fra området som er omkommet, sier operasjonsleder hos politiet Innlandet, Atle Bernhoft von Obstfelder. De har fått varslet noen pårørende, men ikke alle. - Dette arbeidet pågår nå, sier han.

- Alle som er involvert i hendelsen blir fulgt opp, sier Obstfelder.

Det er nå vanlig togdrift forbi ulykkesstedet. Dette varslet politiet om klokka 16.19.

- Arbeidet på åstedet er nå avslutta, sier Obstfelder.