Politiet etterforsker mulig trusselsituasjon på Vinstra mandag

Politiet etterforsker en mulig trusselsituasjon mot en mann på Vinstra i går, 30. november.
Nyheter

En mann skal ha blitt holdt i ufrivillig forvaring fra ca kl 7 til kl 15 mandag 30. november i Midt-Gudbrandsdalen. Foreløpig er ingen pågrepet eller siktet i saken. Den fornærmede er fysisk uskadet, og blir ivaretatt, i følge politiets pressemelding tirsdag klokka 12:30

Saken er høyt prioritert og politiet går ut med disse opplysningene siden vi ønsker tips og observasjoner i saken. Bilder og video fra dashbordkamera i biler som kjørte på gamle E6 mellom Vinstra og Kvam mellom kl 7 og kl 8 mandag 30. november er av særlig interesse.

I tillegg ønsker politiet observasjoner av parkerte biler langs Baksidevegen mellom Kvam og Sjoa i tidsrommet kl 08 til kl 15.


Tips kan sendes via https://tips.politiet.no/ eller ringe 02800.

Politiet er sikre på at dette er et enkeltstående tilfelle og at det ikke er en trussel mot andre i lokalmiljøet.