Nå går hun inn i ny lederstilling: - Gleder meg stort til å bidra til at virksomheten vokser videre

Marit Lien går fra stilling som kommerisell direktør i Alpinco As til daglig leder i Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdalen.

Marit Lien blir daglig leder i Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdalen. Administrerende banksjef Per Ivar Kleiven tror dette vil løfte selskapet ytterligere.   Foto: Privat

Nyheter

Marit Lien er også kjent for folk i Gudbrandsdalen som administrerende direktør i Peer gynt AS, fra 2011 til 2019.

Lien tar over stillinga etter Thomas Heimdal, som slutter i selskapet 30. april.

-Vi er strålende fornøyd med å få Marit Lien på laget. Hun har en spennende kommersiell bakgrunn, stor lederkompetanse og gode dokumenterte resultater. Vi mener hun er rette person til å ta et allerede godt drevet selskap inn i en ny tid, sier styreleder Jesper Holte.


Øker gavemidlene til 7,5 millioner– nå blir det mer penger til lag- og organisasjoner

Sparebank 1 Gudbrandsdal øker pengepotten til gavemidler med 50 prosent.


Skape verdier

Det er i dag 22 medarbeidere i selskapet fordelt på kontorene Lillehammer, Ringebu, Vinstra og Otta.

Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal eies av SpareBank 1 Gudbrandsdal (60 %) og SpareBank 1 Lom & Skjåk (20 %) samt to private aksjonerer.

Lien sier hun ser fram til å ta til i stillinga.

-Gjennom min tid i Peer Gynt samarbeida jeg godt med SpareBank 1 Gudbrandsdal. At jeg nå skal lede et selskap som i hovedsak eies av banker i SpareBank 1-alliansen ser jeg fram imot. Alliansen har et stort samfunnsengasjement, og dette er svært viktig i utvikling av lokalsamfunn og våre hyttesamfunn. Dette er også en av grunnpilarene i Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal. Selskapet skal skape verdier for eiere, men har også fokus på innbyggere og fritidsinnbyggere. Jeg gleder meg stort til å bidra til at virksomheten vokser videre sammen med de høyt kompetente ansatte i selskapet, sier Lien i ei pressemelding.


Even kom seg ut av uføret sterkere enn noensinne: - Frihetsfølelsen er ubeskrivelig

Even Teigmoen (48) sto i desember i fjor fram med sin historie om økonomisk uføre. Nå bærer den harde gjeldsforhandlingsjobben frukter, og Even kan kjenne på frihetsfølelsen igjen.


Har klokkertro

I følge selskapet hadde de sitt økonomisk beste år i 2020, tross i korona-pandemien.

Selskapet er i sterk vekst og har klare ambisjoner om å bli markedsleder for både bolig- og fritidsbolig-omsetningen i Lillehammer og Gudbrandsdal, informerer de.

-Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal har hatt en fantastisk reise og mer enn doblet seg på ti år. Vi har klokkertro på videre vekst og utvikling gjennom dyktige medarbeidere og en framtidsrettet ledelse. Marit besitter en kompetanse som jeg tror vil løfte selskapet ytterligere og jeg gleder meg til å samarbeide med henne, sier administrerende banksjef i SpareBank 1 Gudbrandsdal, Per Ivar Kleiven.

Lien tar til i stillinga 1. juni.


Åtvarar mot frekke SMS-svindlarar som utgjev seg for å vere banken: - Kunder blir skremt av aktiviteten

Denne veka sendte Sparebank1 ut pressemelding om at det i det siste har vore uvanleg stor svindelaktivitet mot bankens kundar.