Har overgått forventningene: - Her er det booka frem til neste sommer

Torbjørn Kvasbø har reist over hele verden med utstillingene sine i mange år. Året det stoppa opp har også vært året det snudde; nå kommer verden hit, til Senter for kermaisk kunst, til en fjøskjeller midt i kulturlandskapet i Ringebu

Kunstnerne står i kø for å komme til å jobbe i Ringebu. Trude Westby Nordmark jobber vanligvis ved et fellesversted sammen med flere andre. I Ringebu har hun hatt plass til store ideer, både på grunn av den store ovnen, men også fordi hun har hatt mulighet til å fokusere bare på dette over en periode.  Foto: Guro Vollen

Nyheter

Og det er keramikkunstneren fra Venabygd veldig godt fornøyd med. Han ser utover utstillingslokalet på Trevet og har allerede planen i hodet for hvordan de ulike kunstnernes verk skal plasseres.