Søker fortsatt etter Emil (29) - har mottatt flere tips

Politiet leter fortsatt etter savnede Emil Magnus Edvardsson (29) fra Oslo som ble meldt savnet etter en fjelltur i Vågå 1. juni.

Savnede Emil Magnus Edvardsson (29) fra Oslo.   Foto: Prvat

Nyheter

Politiet skriver i ei pressemelding tirsdag at de har mottatt flere tips i saken, og at de fortsatt ønsker tips om observasjoner fra fjellområder nord i Gudbrandsdalen.

Politiet har også bedt om hjelp fra publikum som kan ha gjort observasjoner i Møre og Romsdal og vest mot Nordfjord og Sogn.

Det var for ei uke sida at Edvardsson ble meldt savna etter en fjelltur på fjelltoppen Gråhøe i Vågå kommune.

Han gikk tur fra et hyttefelt i Heidal i Sel kommune ved Lemonsjøen. Politiet har satt inn store ressurser på å finne mannen og har fått god bistand fra frivillige organisasjoner og andre etater.

Politiet ønsker flere ti savnede Emil Magnus Edvardss  Foto: Privat

Tips om bading

Politiet sier det er fortsatt håp om å finne savnede i live. Edvardsson bruker til vanlig stemningsstabiliserende medisiner som han nå ikke har tilgang på. Han kan derfor fremstå som redd og kan forsøke å gjemme seg.

Det er særlig ett av de mange tipsene i saken politiet er interessert i å finne ut mer av. Lørdag 5. juni kl. 13.45 ble det observert en mann som badet uten klæri en bekk sør for Veslemuevatnet, Heidal, rett ved et sted hvor vegen krysser bekken. Er det noen som kjenner til dette så ta kontakt med politiet.

Det er også ønskelig med tips om noen har tatt med haikere i området.

Viltkamera

Viltkamera eller annen kameraovervåkingPolitiet oppfordrer også hytteeiere som har viltkamera eller andre former for kamera i eller i nærheten av sine hytter i området hvor politiet søker, til å sjekke opptakene på kamera.

Politiet ber ellers om at folk som har hus, hytter, campingvogner, uthus, naust eller lignende i søksområdet sjekker disse svært nøye.

Politiet ønsker at personer som kan ha sett den savnede eller har opplysninger i saken tar kontakt på tlf. 62 53 90 00 eller 02800.