Therese og Caylee vil bidra til at frøningene skal holde seg sterke og stødige, men de trenger hjelp - kanskje kan du være den rette?

Fra høsten rulles prosjektet Sterk og stødig ut i Sør-Fron kommune. Vi tok en prat med de unge kvinnene som skal få det i gang.

Først i køa: Sør-Fron kommune er en av de første i Innlandet som får tilbudet Sterk og stødig. Caylee (t.v.) og Therese (t.h.) ønsker seg nå frivillige instruktører som får glede av å bidra.   Foto: Ane Vaet

Nyheter

Det er Therese Klaussen (29), frisklivskoordinator og fysioterapeut Sør-Fron kommune, sammen med Caylee Williamson (24), som er fysioterapeut og prosjektleder for Sterk og stødig i Innlandet, som har fått ansvaret for å få tilbudet opp og i gang. Håpet er at alle Innlandskommunene skal bli med, men i første omgang er det altså Sør-Fron og Lillehammer som får være piloter.