Jente fløyet til sykehus med luftambulanse etter velteulykke med traktor i Skjåk onsdag - skal være alvorlig skadet

En jente ble alvorlig skadet og er nå fraktet til St Olavs Hospital med luftambulanse, etter en traktorvelt i Skjåk onsdag.

Ulykke: Det skjedde ei alvorleg ulykke med traktor i Skjåk onsdag føremiddag.   Foto: Fjuken v/Hans Erik Kjosbakken

Nyheter

Det var rett over klokken 09 onsdag morgen at ulykken fant sted.

Havna i klem

Politiet Innlandet meldte da at det hadde vært en trafikkulykke med traktor, og at en person var hentet ut med luftambulanse.

Det skal være snakk om alvorlig skader, og Skjåk kommune sitt kriseteam ble raskt varslet og tar nå hånd om jenta sine pårørende.

Fjuken skriver at det var på fylkesveg 2646, på solsida i Skjåk at jenta havna i klem under traktoren hun kjørte.

De skriver videre at i følge politiet så skal traktoren ha fått en skrens og deretter velta i vegen. Det skal ikke ha vært andre personer involvert i ulykka.


For tre år sida svevde Veronica mellom liv og død: - Jeg føler livet mitt er et mirakel

Da Veronica kom inn på Sunnaas to år etter bilulykka, gråt de ansatte da de så henne. Ingen trodde hun skulle komme seg såpass. Ett år senere løper hun Furusjøen Rundt.På få sekund fekk Ragnar (74) livet endra i dramatisk fall

Laurdag 22. august i fjor vart livet til Ragnar Rykhus dramatisk forandra. I løpet av nokre sekund vart den aktive pensjonisten lam frå brystet og ned.


Skal kartlegge hva som har skjedd

Det skal ha vært gitt livreddende førstehjelp på stedet før luftambulansen kom til. Situasjonen til den skadde jenta skal være alvorlig, men uavklart.

Fjuken skriver videre at ei etterforskningsgruppe, som blir tilkalt ved alvorlige ulykker, kommer for å kartlegge hendelsesforløpet.

I følge NRK skal jenta ha blitt frakta til St. Olavs hospital i Trondheim.


Ulykka som endra Stines livsveg

Stine var 21 år og hadde ønsker og drømmer for framtida. Hun var i starten på livet. Så smalt det, og vegen ble brått en annen.Iver (12) hadde englevakt etter den dramatiske akeulykka: - Det har vært tøft for både Iver og oss

Det var ingen selvfølge at det skulle gå bra med 7. klassingen, etter at han kolliderte med en gjerdestolpe i akebakken på skolen.Den usynlige sykdommen tok til slutt kontrollen over livet til Sunniva (29): - Det verste er å ikke bli trodd

- Livet har vel i grunn vært vondt, vanskelig og smertefullt så lenge jeg kan huske, sier Sunniva Svan (29) om sykdommen som rammer så mange som 1 av 10 kvinner.Som tenåring hadde Simen sitt første selvmordsforsøk: - Det er nok typisk menn å holde alt inni seg

Allerede som tenåring prøvde Simen å ta livet sitt, og det skulle ikke bli siste gang han forsøkte. Men siden 2014 har han vært åpen om det å ha det vanskelig, for jo flere som tør å si at de ikke har det bra, er det en annen som føler seg mindre alene, mener han.Lars (20) ble tatt for ruskjøring og var langt nede. Nå tar han pusten fra publikum når han står på scenen

Lars opplevde alle ryktene rundt bilulykka han var involvert i som belastende. Nå går ryktene på nytt, men av en helt annen grunn. Dansen fikk Lars til å skinne.Trond Teigen vart sendt heim frå Fronsvakta med pustevanskar, og havnar på sjukehus med lungekollaps ti dagar seinare.

Ribbeinsbrota hadde ført til rift i lungeposen og blødning. Teigen meiner det burde vore oppdaga før, men kommuneoverlegen meinte legevakta ikkje fann indikasjonar på blødning.Da Janne gjentatte ganger ikke så samboeren komme inn i rommet, forsto de begge at noe var veldig galt

Det var en septemberdag i 2015. Janne skvatt da hun plutselig oppdaga at samboeren sto i rommet.