Mann i midten av 20-åra omkom: - Dessverre strekninger igjen der møteulykker kan skje

Møteulykka mellom en personbil og en lastebil på Fåvang fikk det verst tenkelige utfall.

Ulykka skjedde ved Krekke på Fåvang.  Foto: Privat

Nyheter

Det var klokka 19.42 søndag kveld at politiet meldte om ei bilulykke ved Krekke på Fåvang. Det viste seg at det var en personbil og en lastebil som hadde kollidert front mot front.

Helsepersonell på stedet meldte like før klokka 20.00 at fører av personbilen var omkommet.

Lensmann Jon Gaarden opplyser til Dølen mandag morgen at den omkomne er en ung mann i midten av 20-årene. Mannen har tilknytning til området, men har ikke adresse i Midtdalen.

- Dessverre fikk denne ulykka det mest tragiske utfallet, sier Gaarden.

- Og dessverre har vi fortsatt strekninger gjennom Gudbrandsdalen der det kan skje slike møteulykker, legger han til.

Avventer rapport

Vegen forbi Krekke var stengt i flere timer søndag kveld og det var lange køer på stedet. Omkjøring ble lagt til baksidevegen, der det også danna seg lange køer.

- Det er ikke en veg som er god til slike omkjøringer, den er smal når tungtransporten skal passere. En bobil havna i grøfta og derfor ble det ekstra køer på denne vegen også, sier Gaarden.

Det var ei politipatrulje fra Norddalen som var på ulykkesstedet, samt kriminalteknikere og ulykkegruppa til Statens vegvesen. Gaarden kan ikke si noe mer nå om hva som er årsaken til møteulykka.

- Det ble gjort undersøkelser på stedet i går kveld, vitner ble avhørt og det ble oppretta sak. Nå avventer vi konklusjonen fra teknisk undersøkelse og rapporten vi får, før vi samler trådene, for å finne ut hva som har skjedd, sier lensmannen.

I lastebilen som kolliderte med personbilen satt det to personer. Politiet opplyste til Dølen søndag kveld at disse to framsto som uskadet.