All telefoni inn til Innlandet politidistrikt er nede - jobber for å finne ut av problemene

Det melder politiet i Innlandet om mandag.

Slått ut: Tekniske utfordringer hos politiet i Innlandet mandag. Illustrasjonsbilde.   Foto: Tone Sidsel Sanden/arkiv

Nyheter

Mandag informerte politiet i Innlandet om at all telefoni inn til Innlandet politidistrikt var nede.

Videre skriver de at det jobbes med å finne ut av de tekniske utfordringene, og at de vil komme med en oppdatering så snart det er utvikling i saken.

De trygger likevel med at alle nødsamtaler vil bli besvart.

- All telefoni inn til Innlandet politidistrikt er per nå nede. Nødsamtaler vil bli besvart. Det jobbes med å finne ut av de tekniske utfordringene. Oppdateringer kommer, skriver de på Twitter klokken 12.34 mandag.


Mann i 20-årene anmeldt etter å ha slått til dørvakt ved utested natt til søndag

Politiet måtte rykke ut til et utested på Vinstra etter at en beruset mann slo til ei dørvakt.Janne (25) var fanga i en ond sirkel av mat, mobbing og dårlig selvbilde - så tok hun grep: - Føles som å få livet i gave på nytt

Da livet var på sitt mørkeste ble Janne Lyngstad (25) fra Kvikne inspirert til å tenne sitt eget, indre lys. På under et halvår slanket hun vekk mer enn 50 kilo på egenhånd - uten å ha telt en eneste kalori.Her kan snart Fido få løpe fritt året rundt - helt lovlig: - Tror dette treffer noe hos hundefolk

Snart åpner et nytt, etterlengtet tilbud for hundeeiere i Midtdalen.Nå kan du snart låne bøker fra denne telefonkiosken: - Stas å ha ansvar for dette kulturminnet

I løpet av fredagen skal den gamle telefonkiosken på Vinstra stasjon pusses opp og gjøres om til en lesekiosk.Kjersti (19) og Katrine (21) er to av ti i Ringebu med det gjeveste reinsjaktkortet: - Artig å gjøre ting som ikke alle andre gjør

- Det beste er når en har gått noen timer, og ser et dyr i kikkerten. Da kjenner jeg på spenninga og nervene.Sikringsarbeider fører til nattestengt tunnel - har oppdaget sprekker og bevegelser i berget

I sommer ble det oppdaget bevegelse i berget og små sprekker i tunnelen, under en rutinesjekk. Nå starter sikringsarbeidene.Stort oppussingsprosjekt på Vinstra Kino:

Nå blir det film opptil tre ganger i uka: - Jeg håper ikke folk har glemt hvor kult det er å gå på kino

- Det blir mer film, og mer å kose seg med under filmen, sier kinosjefen.